Tag: Covid

Çfarë është terapia me Oksigjen Hiperbarik?

Është një nga opsionet më të mira të trajtimit të shumë sëmundjeve për shkak të hiperoksigjenimit në nivel qelizor të

Pse nuk duhet të rrimë shumë në diell?

1. Kanceri i lekures Njihet shume mire lidhja mes diellit dhe kancerit te lekures. Mos e harroni keshillen per kremin

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.