Health Mag

Follow:
51 Articles

Si të përballeni me sindromën e zorrës së irrituar?

Sindroma e zorrës së irrituar (IBS) mund të prishë ndjeshëm jetën e përditshme të një personi. Disa njerëz vuajnë në

Ushqimi i shëndetshëm gjatë menopauzës

Menopauza mund të jetë një kohë e vështirë për shumë gra dhe prandaj është shumë e kuptueshme pse shumë tërhiqen

Dr. Arjana MARKU: “Këmba e atletit- Ç’është dhe si trajtohet?”

Këmba e atletit, e quajtur edhe tinea pedis, është një infeksion mykotik i lëkurës së këmbës.Kërpudhat që gjenden në këmbën

Dr. Arjana MARKU: “Këmba e atletit- Ç’është dhe si trajtohet?”

Këmba e atletit, e quajtur edhe tinea pedis, është një infeksion mykotik i lëkurës së këmbës.Kërpudhat që gjenden në këmbën

Si ndikon stresi në diabet dhe si ta ulni atë?

Kur është nën stres, trupi lëshon hormone që mund të shkaktojnë rritjen e niveleve të glukozës në gjak. Kjo mund

A ndryshon të ushqyerit tek femrat dhe meshkujt?

Qelizat femërore kanë dy kromozome voluminoze XX, qelizat mashkullore XY. Femrat kanë më shumë shije se meshkujt, kanë më shumë

Cfarë dini ju rreth shkaktareve të “Stomach-flu”?

Gastroenteriti viral i quajtur ndryshe ’’Stomach flu’’ është një inflamacion i zorrëve të shkaktuara nga një sërë virusesh, më së

A mund të ndihmojnë probiotikët në menaxhimin e simptomave të menopauzës?

Menopauza është një nga periudhat e rëndësishme të jetës së një gruaje. Menopauza mund te jetë e vështirë për disa

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.