Blog

Health Mag

Breath Test H.Pylori ose Urea Breath Test

Testi i frymëmarrjes është një mjet diagnostik që përdoret për të ndihmuar në përcaktimin e disa kushteve mjekesore qe ndikojnë

Editor's Top Picks

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form Blog

“Konferenca Ndërkombëtare Ballkanike për Autizmin”, arsyet pse duhet të merrni pjesë

Në një botë që po përqafon gjithnjë e më shumë diversitetin dhe gjithëpërfshirjen, Konferenca e

Podcast nga Albana Daka, së shpejti On Air!

Së shpejti për të gjithë shikuesit që janë të interesuar për gjithçka që ka lidhje

“Menaxhimi i regjimit ushqimor: Domosdoshmëri apo trend?” – Abonohu tani dhe shiko webinarin online!

Qendra Annuk ka organizuar  webinarin me temën “Menaxhimi i regjimit ushqimor: Domosdoshmëri apo trend?” Në

A janë disa fruta më të shëndetshëm se të tjerat?

Shporta jone  perfshin një sërë frutash  që mbushin dyqanet tona ushqimore gjatë gjithë vitit. Ato

Fibromialgjia: Aktiviteti fizik – ja si të filloni

Nëse keni fibromialgji dhe keni dhimbje, stërvitja është ndoshta gjëja e fundit që ju pëlqen