Suplemente

Vitamina që ndikon në zhvillimin e trurit të fetusit dhe në inteligjencën e foshnjës gjatë shtatzënisë

Një sasi e mjaftueshme e vitaminës D në gjakun e nënës ka një efekt të favorshëm në zhvillimin më të

Editor's Top Picks

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form Suplemente

Mungesa e vitaminës B12: Ja ç’duhet të dini

Nëse nuk hani mish, ndoshta jeni mësuar me pyetjet që ju bëhen vazhdimisht si: “A

Shtesat ushqimore që ju nevojiten dhe ato që nuk ju nevojiten

Vitaminat prenatale Kolegji Amerikan i Obstetërve dhe Gjinekologëve rekomandon që femrat të fillojnë të marrin

Pse nuk duhet të merrni me tepricë vitaminën D

Vitaminat janë një element i rëndësishëm për mirëfuksionimin e organizmit të njeriut, por edhe teprimi

Përfitimet shëndetësore të Spirulinës 

Spirulina është një algë blu-jeshile që rritet natyrshëm në liqene dhe oqeane me ujë të