healthmag

Follow:
154 Articles

Podcast nga Albana Daka, së shpejti On Air!

Së shpejti për të gjithë shikuesit që janë të interesuar për gjithçka që ka lidhje me shëndetin vjen Podcasti më

“Menaxhimi i regjimit ushqimor: Domosdoshmëri apo trend?” – Abonohu tani dhe shiko webinarin online!

Qendra Annuk ka organizuar  webinarin me temën “Menaxhimi i regjimit ushqimor: Domosdoshmëri apo trend?” Në këtë webinar që është i

A janë disa fruta më të shëndetshëm se të tjerat?

Shporta jone  perfshin një sërë frutash  që mbushin dyqanet tona ushqimore gjatë gjithë vitit. Ato vijnë në të gjitha madhësitë,

Fibromialgjia: Aktiviteti fizik – ja si të filloni

Nëse keni fibromialgji dhe keni dhimbje, stërvitja është ndoshta gjëja e fundit që ju pëlqen të bëni. Por ekspertët thonë

Lodhja e lidhur me sëmundjet: Më shumë sesa thjesht të ndjeheni të lodhur

Një refren i zakonshëm gjatë pandemisë COVID-19 është, "Jam shumë i lodhur". Pas muajsh jetese gjithë ankth, njerëzit janë kuptueshëm

Loja i ndihmon fëmijët të praktikojnë aftësitë kryesore dhe të ndërtojnë pikat e tyre të forta

Loja e gëzueshme e të gjitha llojeve i ndihmon fëmijët dhe adoleshentët në shumë mënyra.   Në këtë botë gjithnjë

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.