Uncategorized

Cili është shkaku kryesor i pagjumësisë tek femrat?

Pagjumësia është një lloj çrregullimi i gjumit që shoqërohet me pamundësinë për të fjetur, paaftësinë për të qëndruar në gjumë

Editor's Top Picks

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form Uncategorized

Dr. Arjana MARKU: “Këmba e atletit- Ç’është dhe si trajtohet?”

Këmba e atletit, e quajtur edhe tinea pedis, është një infeksion mykotik i lëkurës së

A ndryshon të ushqyerit tek femrat dhe meshkujt?

Qelizat femërore kanë dy kromozome voluminoze XX, qelizat mashkullore XY. Femrat kanë më shumë shije

Cili është shkaku kryesor i pagjumësisë tek femrat?

Pagjumësia është një lloj çrregullimi i gjumit që shoqërohet me pamundësinë për të fjetur, paaftësinë

Ecja pasi ke ngrënë i bën mirë shëndetit: 5 përfitimet

Pas një vakti të shëndetshëm dhe të bollshëm, duket e pamundur që mendja të shkojë

Çfarë është sëmundja e ‘duar-këmbë-gojë’

Sëmundja e duar-këmbë-gojë është një sëmundje e zakonshme që shkakton ethe, plagë në gojë dhe