Family & Pregnancy

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form Family & Pregnancy

Inflamacioni i gjirit, si ta zbuloni dhe ta shëroni

Mastisisi apo inflamacioni i gjëndrave të qumështit më së shpeshti i kanë nënat që për

Shtesat ushqimore që ju nevojiten dhe ato që nuk ju nevojiten

Vitaminat prenatale Kolegji Amerikan i Obstetërve dhe Gjinekologëve rekomandon që femrat të fillojnë të marrin

Vetëm 20 sekonda përqafim ka përfitime të jashtëzakonshme për marrëdhënien në çift

Të gjithë e dimë se përqafimet mund të jenë ngushëlluese në kohë të vështira. Përqafimi vepron