Health

Trupi i njeriut është krijuar për t’i rezistuar një numri të pafund ndryshimesh dhe sulmesh të shkaktuara nga mjedisi i tij. Sekreti i shëndetit të mirë qëndron në përshtatjen e suksesshme ndaj streseve në ndryshim në trup.

Këshilla e specialistit | Si të pastroni veshët tuaj?

Në kundërshtim me ate çka besohet në masë,  përdorimi i kotonçinave (steka të vogla me pambuk të mbështjellë në majë)

Editor's Top Picks

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form Health

Mësoni si të rrisni energjinë tuaj në mënyrë natyrale

Maksimizimi i niveleve tuaja të energjisë ju ofron një sërë përfitimesh, duke përfshirë përmirësimin e

Pse krijohet ndjenja e fryrjes pasi hamë

Fryrja bën që stomaku juaj të ndihet i ngopur. Shumë njerëz madje e përshkruajnë ndjenjën

6 shenjat kryesore të mungesës së magnezit

Magnezi është një mineral i përdorur nga trupi për më shumë se 600 procese trupore,

A ju ndihmon tiroidja të humbni peshë?

Nëse keni një tiroide joaktive, e dini se sa e vështirë mund të jetë të

7 mënyra për të parandaluar plakjen e lëkurës

Me siguri po pyesni veten nëse ka ndonjë gjë që mund të bëni për të