Studimi zbulon se multivitamina ditore mund të mbrojë aftësinë njohësë

Ka shumë arsye për të marrë një multivitaminë ditore me cilësi të lartë – nga ndihma në parandalimin dhe/ose tejkalimin

Editor's Top Picks

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form Drugs & Supplements

7 mënyra për të parandaluar plakjen e lëkurës

Me siguri po pyesni veten nëse ka ndonjë gjë që mund të bëni për të

Si të përdorni karafilat për dhimbjet e papritura të dhëmbëve

Karafili është një erëz shumë aromatike që ka gjetur përdorim në kulinari që në lashtësi.

Mungesa e vitaminës B12: Ja ç’duhet të dini

Nëse nuk hani mish, ndoshta jeni mësuar me pyetjet që ju bëhen vazhdimisht si: “A

Pak lëng xhenxhefili në mëngjes bën mrekulli për trupin: Ç’duhet të dini

Çfarë janë “ginger shots”? Pijet me xhenxhefil janë pije të koncentruara të bëra me xhenxhefil

Shtesat ushqimore që ju nevojiten dhe ato që nuk ju nevojiten

Vitaminat prenatale Kolegji Amerikan i Obstetërve dhe Gjinekologëve rekomandon që femrat të fillojnë të marrin