News & Experts

Health Mag

Gabimet që bëjmë me lëkurën tonë

Venia e nje sasie te madhe produktesh. Edhe produkti me i mire, po u vu me tepri kthehet ne i

Editor's Top Picks

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.

More form News & Experts

A është i sigurt përdorimi i suplementeve bimorë për humbjen e peshës?

Kur jeni duke luftuar për të humbur peshë, mund të jetë joshëse të dëshironi të

Dëmet që sjell puna gjatë natës

Puna me turne të natës mund të dëmtojë kujtesën deri në 79 për qind te

Kontrolli i zorrëve: Fakte interesante për sistemin tuaj tretës

Sistemi  tretës është një rrjet i mahnitshëm organesh dhe një pjesë magjepsëse e biologjisë njerëzore. 

Mjekët konfirmojnë ndikimin e motit të lagësht tek dhimbjet e artritit

Një studim i Universitetit të Manchesterit ka konfirmuar se njerëzit që vuajnë nga probleme shëndetësore

7 shenjat që tregojnë se keni probleme me nivelin e sheqerit në gjak

Nëse nuk vuani nga diabeti, shanset janë që nuk keni menduar ndonjëherë për nivelet e