Tag: Wellness

Terapia me Tecar RF & Shockwave therapy

Terapia me Tecar RF (radiofrequency) bën të mundur transferimin e energjisë elektromagnetike me frekuencë të lartë përmes indeve të buta

Si mund të na shpëtojë jetën një avokado?!

Si mundet të na shpëtojë jetën konsumimi I avocados: fruti që ul kolesterolin dhe redukton rrezikun e sëmundjeve kardiake. Shkencëtarët

Disa këshilla për praktikimin e Yoga-s në natyrë

Të bërit Yoga në ambient të hapur në mot të bukur tingëllon shumë pozitive. Të gjithë ata që e kanë

Si të parandalojmë rënien e flokut nëpërmjet regjimit ushqimor

DISA NGA NUTRIENTET ME ESENCIAL PER SHENDETIN E MIRE TE FLOKEVE: Ushqimi I mire eshte thelbesor per shendetin e trupit

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.