Tag: Instagood

Sa e dëmshme është mbipesha tek fëmijët? Çfarë duhet bërë?

Obeziteti i fëmijërisë është një gjendje e rëndë mjekësore që prek fëmijët dhe adoleshentët. Është veçanërisht shqetësuese sepse kilet e

Disa këshilla fitness për fillestarët

Pa marrë parasysh shkakun për të cilin keni vendosur të shkoni në palestër, apo me cilindo rekreacion do të duhej

Gabimet që bëjmë me lëkurën tonë

Venia e nje sasie te madhe produktesh. Edhe produkti me i mire, po u vu me tepri kthehet ne i

Burimet më të mira të proteinave përveç mishit

FASULET: 15g për racion KOSI PA YNDYRË: 10g/100 g GJALPI I KIKIRIKUT: 8 g / në dy lugë gjelle TËRSHËRA

10 këshilla për një dietë të thjeshtë

Pakësoni ushqimin ngadalë, por vazhdueshëm Tregoni kujdes, pasi sasia dhe cilësia e ushqimit mund të mos mjaftojë, ndaj duhet ndjekur

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.