Tag: Fashion

Sa e dëmshme është mbipesha tek fëmijët? Çfarë duhet bërë?

Obeziteti i fëmijërisë është një gjendje e rëndë mjekësore që prek fëmijët dhe adoleshentët. Është veçanërisht shqetësuese sepse kilet e

Çfarë sëmundjesh mund të marrim nga ndenjësja e tualetit?

Njerezit vertet tremben nga ndenjeset e tualetit dhe semundjet qe mund te marrin prej tyre. Ne nje studim te bere

10 këshilla për një dietë të thjeshtë

Pakësoni ushqimin ngadalë, por vazhdueshëm Tregoni kujdes, pasi sasia dhe cilësia e ushqimit mund të mos mjaftojë, ndaj duhet ndjekur

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.