Tag: Style

Sa e dëmshme është mbipesha tek fëmijët? Çfarë duhet bërë?

Obeziteti i fëmijërisë është një gjendje e rëndë mjekësore që prek fëmijët dhe adoleshentët. Është veçanërisht shqetësuese sepse kilet e

10 këshilla për një dietë të thjeshtë

Pakësoni ushqimin ngadalë, por vazhdueshëm Tregoni kujdes, pasi sasia dhe cilësia e ushqimit mund të mos mjaftojë, ndaj duhet ndjekur

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.