Tag: Health

Çfarë është terapia me Oksigjen Hiperbarik?

Është një nga opsionet më të mira të trajtimit të shumë sëmundjeve për shkak të hiperoksigjenimit në nivel qelizor të

Si mund të na shpëtojë jetën një avokado?!

Si mundet të na shpëtojë jetën konsumimi I avocados: fruti që ul kolesterolin dhe redukton rrezikun e sëmundjeve kardiake. Shkencëtarët

Disa këshilla për praktikimin e Yoga-s në natyrë

Të bërit Yoga në ambient të hapur në mot të bukur tingëllon shumë pozitive. Të gjithë ata që e kanë

Si të parandalojmë rënien e flokut nëpërmjet regjimit ushqimor

DISA NGA NUTRIENTET ME ESENCIAL PER SHENDETIN E MIRE TE FLOKEVE: Ushqimi I mire eshte thelbesor per shendetin e trupit

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.