Tag: Engineering

Ndotja nga zhurmat rrit rrezikun nga infarkti në zemër

Studimi tregoi se dy ndotës të zakonshëm të ajrit, grimcat e imëta dhe dioksidi i nitrogjenit dhe ndotja e zhurmës

Mineralograma, analiza e mineraleve nëpërmjet flokut

Mineralograma ose analiza e mineraleve nëpërmjet flokut ofron një ekzaminim indirekt të teprisë, mungesës ose shpërndarjes jo të njëtrajtshme të

Nutrigjenetika, shkenca që studion marrëdhënien midis gjeneve

Nutrigjenetika është shkenca që studion marrëdhënien midis gjeneve, regjimit ushqimor dhe predispozitës për të zhvilluar sëmundje si hipertensioni, diabeti, Alzheimer

Your one-stop resource for medical news and education.

Your one-stop resource for medical news and education.